Edycja 2024

Edycja 2023

Edycja 2022

Edycja 2021

Edycja 2020

Edycja 2019

Edycja 2018

Edycja 2017

Edycja 2016

Edycja 2015

Edycja 2014

Edycja 2013

Edycja 2012

Edycja 2011

Edycja 2010

Edycja 2009

Edycja 2008

Edycja 2007

Edycja 2006

Edycja 2005

ZAKŁAD MIĘSNY "SMAK-EKO" Sp. z o.o.

Adres:
36-051 Górno

Telefon: 017 772 87 15
Fax: 017 772 88 10
E-mail: gorno@smakgorno.pl
WWW: www.smakgorno.nexim.net
Logo firmy

Firma powstała w 1991 roku jako spółka cywilna, a od maja 2003 roku została przekształcona w spółkę z o.o. Od wielu lat specjalizujemy się w produkcji różnych wyrobów mięsnych w tym drobiowych.
Zakład prowadzi:
  • Ubój trzody chlewnej
  • Rozbiór półtusz wieprzowych
  • Produkcję wędlin, wyrobów podrobowych i drobiowych (zdolność produkcyjna do 15 ton dziennie).
Zakład oferuje:
  • Półtusze wieprzowe świeże – mięsa wieprzowe i wołowe.
  • Wędliny, szynki, wędzonki, wyroby podrobowe, wyroby drobiowe.
  • Prowadzimy również sprzedaż w dziesięciu sklepach firmowych i około pięciuset placówkach handlowych.
Posiadamy stały nadzór weterynaryjny, tradycyjne i nowoczesne technologie. Wyróżnia nas szczególna dbałość o warunki przechowywania i transportu, oraz długoletnie doświadczenia doskonale wyszkolonej kadry. Gwarantuje to najwyższą jakość naszych produktów i zadowolenie klientów. Zakończyliśmy modernizację Zakładu zgodnie z najnowszymi wymaganiami sanitarno-weterynaryjnymi. Wdrożyliśmy System kontroli jakości HACCP. Uzyskaliśmy uprawnienia do handlu z państwami członkowskimi Unii Europejskie.

| Strona główna PNG | Lista firm PNG 2007 | Lista firm PNG 2007 w kategorii firm średnich II |