Firma powstała w 1991 roku jako spółka cywilna, a od maja 2003 roku została przekształcona w spółkę z o.o.
Od wielu lat specjalizujemy się w produkcji różnych wyrobów mięsnych w tym drobiowych.
Zakład prowadzi:
- Ubój trzody chlewnej
- Rozbiór półtusz wieprzowych
- Produkcję wędlin, wyrobów podrobowych i drobiowych (zdolność produkcyjna do 15 ton dziennie).
Zakład oferuje:
- Półtusze wieprzowe świeże – mięsa wieprzowe i wołowe.
- Wędliny, szynki, wędzonki, wyroby podrobowe, wyroby drobiowe.
- Prowadzimy również sprzedaż w dziesięciu sklepach firmowych i około pięciuset placówkach handlowych.
Posiadamy stały nadzór weterynaryjny, tradycyjne i nowoczesne technologie. Wyróżnia nas szczególna dbałość
o warunki przechowywania i transportu, oraz długoletnie doświadczenia doskonale wyszkolonej kadry. Gwarantuje to najwyższą jakość naszych produktów i zadowolenie klientów. Zakończyliśmy modernizację Zakładu zgodnie z najnowszymi wymaganiami sanitarno-weterynaryjnymi. Wdrożyliśmy System kontroli jakości HACCP.
Uzyskaliśmy uprawnienia do handlu z państwami członkowskimi Unii Europejskie. |